Til forsiden


Til forsiden

Om Eventyret

Reisebrev

Bildearkiv

Videoarkiv

Kontakt oss

Våre sponsorer

Se gjesteboken

Våre sponsorer

www.ramo.no Vi benytter begge Atomic TM EX for Randonné, og Øyvind kjører telemark på TM 22. Vi har begge meget gode erfaringer med Atomic ski, og ser frem til å teste neste års modeller i Alaskafjellene. Skiene er levert av Ramo A/S.
www.ramo.no Suunto klokker er overlegne hva gjelder funksjonalitet og kvalitet. Vi benytter Suunto Observer klokker. Den har kompass, høydemåler, temparaturmåler og barometer. Et overlegent hjelpemiddel i øde fjell. Klokkene er levert av Ramo A/S.
www.helsport.no Følgende utstyr benyttes fra Helsport: Svalbard 3 telt, Himalaya og Jotunheimen soveposer, X-trem liggeunderlag, silke lakenposer, nødbivuakk og Cover Nylon soveposetrekk. Vi har hatt Helsport telt i 10 år, og få andre merker matcher kvaliteten.
www.interfoto.no Nikon Coolpix 5000 er ansvarlig for all digital dokumentasjon (bilder) på turen. Det blir spennende å se om det tåler kaldt vær og røft bruk. Det tror vi det gjør. Kameraet er levert av Interfoto.
www.kodak.no Film fra Kodak Professional, Ektachrome E100VS og E200, skal ivereta minnene på slides. Dette er filmer med ekstremt god fargemetning og kontrast. Kodak Norge står også for fremkallingen.
www.realturmat.no På turene langt ut i fjellene, bruker vi Real turmat til middag. Dette sparer vekt på både maten og brensel, og gir oss et mye mer fullverdig måltid enn pasta med tunfisk...