Til forsiden


Til forsiden

Om Eventyret

Reisebrev

Bildearkiv

Videoarkiv

Kontakt oss

Våre sponsorer

Se gjesteboken

English text please!

Velkommen til det ultimate eventyret!

Om eventyret | Om oss
 

Om eventyret

Frihet i en liten eske


Tenk deg om esken var stor nok til at du kunne bo i den, at den hadde hjul, motor, kjøkken og bad, og at den i tillegg hadde plass til alt du trengte av utstyr for dine favoritt frilufts- aktiviteter...
Frihet i en liten eske
Ingen begrensninger

Tid ingen begrensning


Tenk deg om du hadde et halvt år på å gjøre akkurat hva du ville, der du ville...

Den siste utpost


Tenk deg Alaska, den ultimate villmarken. Heliskiing i Valdez, toppturer i Chugach Mountains og fra fiskebåter i fjordarmene. Padling, fisking og muligens en jakttur?
Siste utpost
Det vertikale...

Møte med veggen


Tenk deg de beste klatrestedene i USA og Canada. Yellowstone, Mongoose, Yosemite, osv. Tenk deg å dra fra sted til sted, klatre, campe, og henge sammen med andre hyggelige mennesker

På to hjul


Tenk deg verdens mest kjente områder for offroad sykling. Slickrock i Moab, Pemberton og Whistler i British Columbia, der stiene er laget for å sykle - ikke gå!
Artig sykling
Til toppen Opp


Om oss


Øyvind Utby (30)

En kjekk mann På toppen, Peru
Øyvind er oppvokst utenfor Ski, men til tross for dette er ski oppvokst innenfor Øyvind. Fra han i en alder av 2 år gjorde sitt første ”drop” fra kjøkkenbordet, har han vært hekta på utagerende friluftsliv. Nesa ble imidlertid aldri den samme…
Toppeggen Ranrapalca, 6173 m Svolværgeita
Han peaket kanskje klatreformen i 1994 med etableringen av ruta Kruttsterk (grad 7) i Molladalen, men har holdt formen bra vedlike også etter studietida. Klatre- og skiturer til Nord- og Sør-Amerika, Europa, og ikke minst de norske alpene, har vært med på å opprettholde nivået og appetitten på fart og spenning. Øyvind er utdannet skiinstruktør fra DNS og B-trener i telemark fra Skiforeningen.


Baard Ove Haakensen (31)

En annen kjekk mann Fjellene i bolivia
Baard er født og oppvokst i Sarpsborg, men heldigvis på den tiden snøen lå hele vinteren, og sesongkortet i Kjærringåsen skisenter kostet mindre enn en avisbudlønn. Han ble tidlig hekta på ski, og dannet ekstremskigruppa ”Dødskjørerne” i en alder av 8 år.
En liten salto Baard i Meribel
Han har i tidligere perioder stått ski på heltid, men med fem år i konsulentbransjen har det begrenset seg til helger og ferier. Til gjengjeld har det meste av ledig tid gått med til skiturer i Norge, Europa og Nord-Amerika. Han har vært på ski over det meste av det amerikanske kontinentet, men aldri Nord for Canada.


Torbjørn Blom Hagen (29)

Den tredje kjekke I de franske alper
Tiltross for at Torbjørn (29) er oppvokst I Elverum, ei flat skogbygd langs Glomma, er han lidenskapelig fjellinteressert. Enhver anledning er en god anledning for en fjelltur. Han har i tillegg drevet aktivt som orienteringsløper og skiløper og har derfor fått en absurd interesse for alt som er langt, slitsomt og helst litt kaldt. Det kan av og til være en belastning for hans venner.
Orgasmisk i Frankrike Torbjørn i Narvik
Det er først og fremst lange toppturer med ditto flotte pudderfylte nedkjøringer som er hans spesialitet. Denne rendyrket han i løpet av 2 år i de franske alper. Han trives imidlertid svært godt også på god og varm klippe med sva sko eller nede i en kald foss med isøksa. Gjennom de siste årene har det blitt en rekke flotte ski og klatre turer til alpene sommer og vinter, i tillegg til lengre turer til Svalbard, Pyreneene, Altai fjellene i Russland/Mongolia og Thailand. Nå gleder han seg til å utforske de enorme mulighetene Alaska kan by på.
Til toppen Opp
 

{ryktebørsen}

29.07.02: Multimedia fra turen fre 21 nov.

[billbaard]

3 om Alaska: 
1. Kristiansander
2. Bergenser
3. Sunnmøring

09.05.02: 
Sola i Alaska!


www.ramo.no
www.ramo.no
www.helsport.no
www.interfoto.no
www.realturmat.no
www.kodak.no